Skip to Content Skip to Search

Denmark

Vores fokus er at bringe kvalitetsmedicin og -vacciner til danske patienter, og vores hovedområder er respiratoriske og immuninflammatoriske sygdomme, onkologi og HIV. Vi har en stor portefølje af vacciner, der hjælper med at beskytte mennesker i alle forskellige faser af livet. Derudover har vi et bredt udvalg af forbrugerprodukter rettet mod oral sundhed, smertelindring, forkølelse og fordøjelse, for bare at nævne et par stykker.

Vi har omkring 140 medarbejdere i Danmark, og vores hovedkvarter er beliggende i hovedstadsregionen. Vi ønsker, at alle vores medarbejdere har mulighed for at fokusere på deres helbred og velvære, at udvikle sig og at være sig selv – også når de er på arbejde.

Happy smiling boy stood outdoors in the rain

Fokus på innovation og bæredygtighed

Vi er en del af GSK’s og Danmarks fælles innovative agenda ved at drive flere forskellige undersøgelser på danske forskningscentre. Partnerskaber er essentielle: Vi samarbejder med danske forskere for at undersøge fremtidige behandlingsmuligheder hvor f.eks. genomisk profilering og biomarkører tages i anvendelse i vores søgen efter at finde behandlinger til mennesker med kræftformer, som er svære at behandle.

Vi følger denne innovationsdagsorden i samarbejde med Trial Nation og gennem vores medlemskab i LIF. Bæredygtig udvikling er altafgørende for os. Ved at udvikle og producere klimavenlige inhalatorer arbejder vi aktivt på at reducere vores klimaaftryk.

Vi støtter også lokalsamfundet. Under COVID-19-krisen har vores medarbejdere haft mulighed for at arbejde frivilligt på lokale hospitaler med fuld løn fra GSK.

Julemærkehjemmet Skælskør modtog støtte fra os som en del af vores Orange Day-initiativ om frivilligt arbejde i lokalsamfundet. Vores medarbejdere brugte en dag på at arbejde frivilligt med udendørs renovering.

Lægemidler

GSK Pharma A/S
Delta Park 37
DK-2665 Vallensbæk Strand
Tel. +45 36 35 91 00

Generelle spørgsmål:
Mail: dk-info@gsk.com

Medicinske spørgsmål vedrørende GSK’s receptpligtige lægemidler og vacciner:
Tel. +45 36 35 91 00
Mail: nordic.medinfo@gsk.com

Consumer Healthcare

GSK Consumer Healthcare ApS
Delta Park 37
DK-2665 Vallensbæk Strand
Tel. +45 4486 8686

Kundeservice
Generelle henvendelser vedrørende forbrugsvarer eller håndkøbsmedicin: scanda.consumer-relations@gsk.com

Rapportering af bivirkninger

Kontakte GSKPro eller din læge.

Back to top

Generelle mediehenvendelser

Receptpligtig medicin, Pharma

Helle Hellberg
Head of External Affairs and Market Access
Email: helle.a.hellberg@gsk.com
Tel: +45 24699151

Forbrugerprodukter, Forbrugersundhed

Barbara Powell 
Communications Manager, GSK Consumer Healthcare
Mail: barbara.x.powell@gsk.com
Tel (Sverige): +46 7095 26725 (på svensk eller engelsk)

Back to top

Sundhedspersonale

Sundhedspersonale er vigtige samarbejdspartnere for os. Vi sigter efter at forbedre den bæredygtige udvikling i sundhedssektoren og på gennemsigtig vis at samarbejde med sundhedsmyndigheder og -organisationer (HCO’er), sundhedspersonale (HCP’er) og andre virksomheder - altid med patientens interesse for øje.

Åbenhed omkring betalinger foretaget til sundhedsorganisationer og sundhedspersonale i Danmark

Dansk lovgivning kræver, at læger, tandlæger og apotekere (HCP’er) selv skal oplyse om ethvert samarbejde med en medicinalvirksomhed, al involvering i forskning og udvikling og alle kommercielle kongressponsorater på Lægemiddelstyrelsen. Læs mere om betalinger til HCP'er i Danmark.

Enhver betaling til sundhedsorganisationer (HCO’er) og hospitaler i Danmark er offentliggjort på vores hjemmeside for sundhedspersonale, GSKPro, og i den årlige rapport på ENLI’s hjemmeside (The Ethical Comittee for the Pharmaceutical Industry.)

Oplysninger om GSK’s produkter og behandlingsområder for sundhedspersonale (HCP’er)

Sundhedspersonale i Danmark kan finde oplysninger om GSK’s produkter og terapiområder ved at besøge GSKPro.

Back to top

Samarbejde med patientorganisationer

Patientorganisationer hjælper patienter og deres plejere ved at give oplysninger og støtte. De udfører også et vigtigt præventivt arbejde for at forbedre folkesundheden. Vi samarbejder med flere forskellige sundhedsorganisationer for at støtte deres arbejde for patienterne. Vi offentliggør alle samarbejder med patientorganisationer i realtid på GSKPro.

Back to top

Ansøg om støtte

GSK kan give støtte til faglige aktiviteter, efteruddannelse, projekter eller konkrete opgaver.

Støtte til uddannelse eller sponsorater skal falde inden for et af GSK’s interesse- og fokusområder, og skal enten gavne patienterne eller det danske sundhedsvæsen.

GSK kan kun støtte specifikke aktiviteter, der er i overensstemmelse med ’Etiske regler for lægemiddelbranchens donationer og tilskud til hospitaler’. (Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, ENLI).

Ansøg om støtte på her.

Back to top

Karriere

Søg efter jobs i Danmark:

Go to GSK Jobs

Back to top