Skip to Content Skip to Search

Suomi

Tiedelähtöisenä yrityksenä kehitämme ja valmistamme lääkkeitä, rokotteita ja itsehoitolääkkeitä. Suomessa keskitymme tuomaan laadukkaita valmisteita suomalaisille potilaille mm. hengitystiesairauksien, hiv-infektion, immuunivälitteisten sairauksien sekä syöpäsairauksien hoitoon. Laaja rokotevalikoimamme auttaa suojaamaan suomalaisia vauvasta vaariin. Ilman reseptiä myytävät itsehoitotuotteemme puolestaan tukevat potilaita mm. kivunhoidossa, flunssaoireiden lievittämisessä, ruoansulatusongelmissa ja suunhoidossa.

Happy smiling boy stood outdoors in the rain

View in English

Suomessa meillä on n. 135 työntekijää ja pääkonttorimme sijaitsee Espoon Iso Omenassa. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi hyvin, kehittyy työssään ja voi olla oma itsensä myös työpaikalla. 

GSK:lla on Suomessa pitkä tutkimusperinne, jossa painopisteenä ovat olleet kliiniset rokotetutkimukset. Uusimpiin fokusalueisiimme kuuluu gynekologinen syöpätutkimus.

Tuemme GSK:n ja Suomen kansallista innovaatioagendaa tekemällä yhteistyötä sairaaloiden ja akateemisten tutkimuskeskusten kanssa hyödyntäen uusimpia kehittyneitä teknologioita.

Osallistumme aktiivisesti FinnGen- ja Cancer IO-hankkeisiin. Lääkehoitojen onnistumisen tueksi tuotamme myös paikallista tosielämän vaikuttavuustietoa (real-world evidence), joka pohjautuu potilasrekisteritietoihin.

Ihmisten terveyden lisäksi myös maapallon hyvinvointi on meille tärkeää. Suomessa tutkimme, miten hiilijalanjälkeä voitaisiin pienentää käyttämällä ilmastoystävällisiä ja helppokäyttöisiä inhalaattoreita astman ja keuhkoahtaumataudin hoidossa.

Kansainvälisen Pelastakaa Lapset -kumppanuuden kautta GSK on auttanut yli kolmea miljoonaa lasta. Suomessa olemme keränneet rahaa sisäisten tempausten ja haastekampanjoiden avulla sekä tukemalla järjestön tapahtumia.

Reseptilääkkeet ja rokotteet

GlaxoSmithKline Oy
Piispansilta 9 A 4. kerros (Länsiväyläsiipi)
02230
Espoo

Vaihde +358 10 30 30 30

Lääkkeidemme tehoon, turvallisuuteen ja oikeaan käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella tai soittamalla 010 30 30 100

Henkilökohtaiseen terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Itsehoitolääkkeet

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Finland Oy
Piispansilta 9 A 4. kerros (Länsiväyläsiipi)
02230
Espoo
Vaihde +358 10 34 17 700

Itsehoitolääkkeiden lääkeinfo, tuotevalitukset ja tuotevirhe-epäilyt (myös Panadol ja Voltaren reseptipakkaukset)
Sposti: scanda.consumer-relations@gsk.com
Puh: 0800 774 080

Haittavaikutusraportointi

GSK:n reseptilääkkeitä, rokotteita ja itsehoitovalmisteita koskevista epäillyistä haittavaikutuksista voit ilmoittaa tällä lomakkeella

Henkilökohtaiseen terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Back to top

Median yhteydenotot

Reseptilääkkeet, Pharma

Anna Dammert, Viestintävastaava, Pharma Finland

Sposti:anna.v.dammert@gsk.com

>Puh:+358 10 3030401

Itsehoitolääkkeet, Consumer Healthcare

Barbara Powell, Viestintäpäällikkö GSK Consumer Healthcare

Sposti:barbara.x.powell@gsk.com

Puh:+46 7095 26725 (ruotsiksi tai englanniksi)

Back to top

Terveydenhuollon ammattilaiset

Terveydenhuollon ammattilaiset ovat meille tärkeitä kumppaneita. Teemme monipuolista yhteistyötä lääkealan yritysten, viranomaisten, potilasjärjestöjen sekä terveydenhuollon ammattilaisten ja organisaatioiden kanssa. Tämän teemme läpinäkyvästi ja aina potilaiden parhaaksi.

Terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille suoritettujen maksujen julkistaminen

Noudatamme julkistamisessa Euroopan lääketeollisuusliittojen kattojärjestö EFPIA:n (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations) ja Lääketeollisuus ry:n ohjeita. Täältä pääset tutustumaan Suomea koskeviin tietoihin.

Tietoa GSK:n tuotteista ja terapia-alueista terveydenhuollon ammattilaisille

GSK pro on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu sivustomme, joka tarjoaa GSK:n tuotteisiin liittyvää tutkimustietoa ja tukea potilaiden ohjaukseen.

Back to top

Potilasjärjestöyhteistyö

Potilasjärjestöt auttavat potilaita ja heidän läheisiään tarjoamalla tietoa ja tukea. Järjestöt tekevät myös arvokasta ennaltaehkäisevää työtä edistäen samalla kansanterveyttä. Teemme yhteistyötä useiden potilasjärjestöjen kanssa ja tuemme heidän työtään potilaiden hyväksi. Julkistamme potilasorganisaatioille maksamamme tuet vuosittain. Lisätietoa potilasjärjestötuestamme löytyy GSKPro:sta

Back to top

Töihin meille

Hae

Suomessa

vapaina oleviin työtehtäviin.

Back to top