Eλλάδα

Στην GSK, ενώνουμε την επιστήμη, την τεχνολογία και το ταλέντο ώστε να ξεπεράσουμε τις ασθένειες μαζί. 

Προλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε τις ασθένειες με εμβόλια, ειδικά και γενικά φάρμακα επενδύοντας σε τέσσερις βασικές θεραπευτικές κατηγορίες: λοιμωδών νοσημάτων, ιού της Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (HIV), αναπνευστικού/ανοσολογίας και ογκολογίας. 

Η “Ahead Together” στρατηγική μας μετουσιώνεται στην έγκαιρη παρέμβαση για την πρόληψη και την αλλαγή της εξέλιξης της νόσου, συμβάλλοντας στην προστασία των ανθρώπων και στην υποστήριξη των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

GSKH team member

View in English

Διαθέτουμε περισσότερα από 50 πρωτότυπα φάρμακα για ασθένειες, όπως νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και Άσθμα), HIV/AIDS, σπάνιες παθήσεις, και ογκολογία. Παράλληλα, έχοντας ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη εμβολίων, διαθέτουμε εμβόλια για την πρόληψη του συνόλου των ασθενειών που περιγράφονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών και εφήβων.

Συμμετέχουμε ενεργά στην ελληνική οικονομία, και απασχολούμε άμεσα 150 εργαζομένους.

Προχωρούμε στην ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες επικουρούν αφενός το έργο της Πολιτείας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και αφετέρου βελτιώνουν τη διαβίωση των ασθενών και συνδράμουν τις δράσεις των Επαγγελματιών Υγείας που τους φροντίζουν.

Οι αξίες και οι προσδοκίες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και μας καθοδηγούν στην εκπλήρωση της φιλοδοξίας και του σκοπού μας: να ενώνουμε την επιστήμη, την τεχνολογία και το ταλέντο για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις ασθένειες.

Καριέρα

Για αναζήτηση θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

Στοιχεία Επικοινωνίας

GlaxoSmithKline Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρία Φαρμακευτικών Προϊόντων
Λεωφόρος Κηφισίας 266, Χαλάνδρι
Αθήνα, Ελλάδα
15232
Τηλέφωνο:
+302106882100
Fax: +302106847144

Παρακολουθούμε συστηματικά την ασφάλεια όλων των φαρμάκων & εμβολίων μας, ενώ όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα πρέπει να αναφέρονται σε εμάς και στις Ρυθμιστικές Αρχές μέσω του συστήματος κίτρινης κάρτας.

Για να αναφέρετε μια ανεπιθύμητη ενέργεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω

Online: Patient safety reporting form (Preferred method of contact)

Telephone number: +302106882100

Email address: gr.pharmacovigilance@gsk.com

Τηλέφωνο: +30 210 68 82 100 (εργάσιμες ώρες 08:30-16:30)
Email: gr.quality-complaints@gsk.com

Τηλέφωνο: +302106882100 (24ωρη γραμμή)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οι επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τους θεραπευτικούς τομείς που σχετίζονται με τη GSK ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο GSKPro.

Δημοσιοποίηση Παροχών της GSK στην Ελλάδα βάσει του σχετικού κώδικα της EFPIA

Η Δημοσιοποιήσεις της GSK για την Ελλάδα


Υποστήριξη Ομάδων Ασθενών για την Ελλάδα

Από το 2005 εφαρμόζουμε τον «Κώδικα πρακτικής για τις σχέσεις με τις οργανώσεις ασθενών» με κεντρικούς άξονες τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας των οργανώσεων, τον αμοιβαίο σεβασμό και τη διαφάνεια. Οι βασικές αρχές του κώδικα αυτού, εφαρμόζονται πλέον από το σύνολο του φαρμακευτικού κλάδου με την υιοθέτηση του Κώδικα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων και Συνδέσμων (EFPIA), τον οποίο έχει ενστερνιστεί και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο πλαίσιο του κώδικα της GSK, ο οποίος καθορίζει τις συνεργασίες της εταιρείας μας με συλλόγους ασθενών, δημοσιοποιούμε κάθε χρόνο στοιχεία σχετικά με την οικονομική ενίσχυση ανά σύλλογο και ανά έργο, ενώ η οικονομική υποστήριξη προς τις οργανώσεις υποστήριξης ασθενών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% των χρηματοδοτήσεων που λαμβάνουν ετησίως, ώστε να διασφαλίζεται η ανεξαρτησία τους. 

Useful links

Yποστήριξη σε Συλλόγους Ασθενών στην Ελλάδα 2021 - 2023 (PDF - 207KB)
Μεθοδολογικό Σημείωμα για το έτος 2023 (PDF - 99KB)