Eλλάδα

Η GSK είναι μια παγκόσμια εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων με φιλοδοξία και σκοπό να ενώσει την επιστήμη, την τεχνολογία και το ταλέντο για να προλάβουμε τις ασθένειες μαζί. 

Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε θετικά την υγεία 2,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων τα επόμενα 10 χρόνια. Οι τολμηρές φιλοδοξίες μας για τους ασθενείς αντανακλώνται σε νέες δεσμεύσεις για ανάπτυξη και μια σταδιακή αλλαγή στην απόδοση. 

Δίνουμε προτεραιότητα στην καινοτομία στα εμβόλια και τα ειδικά φάρμακα, μεγιστοποιώντας τις αυξανόμενες ευκαιρίες πρόληψης και θεραπείας ασθενειών. Στο επίκεντρο αυτού βρίσκεται η εστίασή μας στην Ε&Α στην επιστήμη του ανοσοποιητικού συστήματος, την ανθρώπινη γενετική και τις προηγμένες τεχνολογίες, καθώς και τις κορυφαίες παγκοσμίως δυνατότητές μας στην ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων. Θα επικεντρωθούμε σε τέσσερις θεραπευτικούς τομείς: λοιμώδεις νόσους, HIV, ογκολογία και ανοσολογία.

GSKH team member

View in English

Διαθέτουμε περισσότερα από 50 πρωτότυπα φάρμακα για ασθένειες, όπως νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και Άσθμα), HIV/AIDS, σπάνιες παθήσεις, και ογκολογία. Παράλληλα, έχοντας ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη εμβολίων, διαθέτουμε εμβόλια για την πρόληψη του συνόλου των ασθενειών που περιγράφονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών και εφήβων.

Συμμετέχουμε ενεργά στην ελληνική οικονομία, και απασχολούμε άμεσα 150 εργαζομένους.

Προχωρούμε στην ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες επικουρούν αφενός το έργο της Πολιτείας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και αφετέρου βελτιώνουν τη διαβίωση των ασθενών και συνδράμουν τις δράσεις των Επαγγελματιών Υγείας που τους φροντίζουν.

Οι αξίες και οι προσδοκίες μας βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και μας καθοδηγούν στην εκπλήρωση της φιλοδοξίας και του σκοπού μας: να ενώνουμε την επιστήμη, την τεχνολογία και το ταλέντο για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις ασθένειες.

Καριέρα

Για αναζήτηση θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

Στοιχεία Επικοινωνίας

GlaxoSmithKline Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρία Φαρμακευτικών Προϊόντων
Λεωφόρος Κηφισίας 266, Χαλάνδρι
Αθήνα, Ελλάδα
15232
Τηλέφωνο:
+302106882100
Fax: +302106847144

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών

Τηλέφωνο: +302106882100 (24ωρη γραμμή)

 

Βοηθήστε να γίνουν τα φάρμακα πιο ασφαλή και

Αναφέρετε

ΟΛΕΣ τις ανεπιθύμητες ενέργειες για

ΟΛΑ τα φάρμακα

Συμπληρώνοντας την «ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ»

Για αναφορά σχεικά με την Ποιότητα των προϊόντων της GSK

Τηλέφωνο: +302106882100 (24ωρη γραμμή)
Email: gr.quality-complaints@gsk.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της GSK

Τηλέφωνο: +302106882100 (24ωρη γραμμή)

Στοιχεία επικοινωνίας απορρήτου

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Πληροφορίες σχετικά με media

Πληροφορίες για τους Eπαγγελματίες Υγείας

Οι επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τους θεραπευτικούς τομείς που σχετίζονται με τη GSK ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο GSKPro.

Δημοσιοποίηση Παροχών της GSK στην Ελλάδα βάσει του σχετικού κώδικα της EFPIA

Η Δημοσιοποιήσεις της GSK για την Ελλάδα


Υποστήριξη Ομάδων Ασθενών για την Ελλάδα

Από το 2005 εφαρμόζουμε τον «Κώδικα πρακτικής για τις σχέσεις με τις οργανώσεις ασθενών» με κεντρικούς άξονες τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας των οργανώσεων, τον αμοιβαίο σεβασμό και τη διαφάνεια. Οι βασικές αρχές του κώδικα αυτού, εφαρμόζονται πλέον από το σύνολο του φαρμακευτικού κλάδου με την υιοθέτηση του Κώδικα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων και Συνδέσμων (EFPIA), τον οποίο έχει ενστερνιστεί και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο πλαίσιο του κώδικα της GSK, ο οποίος καθορίζει τις συνεργασίες της εταιρείας μας με συλλόγους ασθενών, δημοσιοποιούμε κάθε χρόνο στοιχεία σχετικά με την οικονομική ενίσχυση ανά σύλλογο και ανά έργο, ενώ η οικονομική υποστήριξη προς τις οργανώσεις υποστήριξης ασθενών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% των χρηματοδοτήσεων που λαμβάνουν ετησίως, ώστε να διασφαλίζεται η ανεξαρτησία τους. 

Useful links

Yποστήριξη σε Συλλόγους Ασθενών στην Ελλάδα 2020 - 2022
Μεθοδολογικό Σημείωμα για το έτος 2022