Magyarország

A GSK egy globális biopharma vállalat, amelynek célja és ambíciója, hogy egyesítse a tudományt, a technológiát és a tehetséget, hogy együtt a betegségek előtt járjunk.

Célunk, hogy a következő 10 évben 2,5 milliárd ember egészségét pozitívan befolyásoljuk. Innovációnk és kutatás-fejlesztésünk négy terápiás területre összpontosít: fertőző betegségek, HIV, onkológia és immunológia.

Magyarországon partnereinkkel együttműködve azon dolgozunk, hogy gyógyszereket és vakcinákat juttassunk el a betegekhez.

Elérhetőségek

Vakcinagyártás:
GlaxoSmithKline Biologicals Kft.
Homoki Nagy István utca 1.
Gödöllő
2100
Tel: +36 28 529 960


Kérjük forduljon a Berlin Chemie Menarini képviselőjéhez

Tel: +36 23 501 301

Back to top

Kérjük forduljon a PHOENIX Group képviselőjéhez

Tel: +36 27 889 277

Back to top

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi email címen:

Email: ww.ceeurope-media@gsk.com

Back to top

EFPIA közzététel

A GSK támogatja a European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) Transzparencia Kódexét az egészségügyi dolgozók és szervezetek számára nyújtott juttatások közzétételi módjáról.

Hiszünk abban, hogy mindez segíti a gyógyszeripar egészségügyi szakemberek és szervezetekkel történő együttműködésének átláthatóságát és így növeli a bizalmat az iparág és egészségügyi szakemberek között végzett munka terén.

Az EFPIA Transzparencia Kódex mentén nyilvánosságra hozzuk az egészségügyi szakemberek és szervezetek részére történő kifizetéseinket Kattintson ide, hogy megtekintse a magyarországi közzétételi jelentéseinket.