Nederland

GSK is een internationaal gezondheidszorgbedrijf met als doel om wetenschap, technologie en talent te verbinden om zo samen ziekte een stap voor zijn.

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de levens van 2.5 miljard mensen in de komende 10 jaar. Deze ambities voor patiënten komen terug in nieuwe toezeggingen voor groei en een stapsgewijze verandering in prestaties.

Onze prioriteit gaat uit naar innovatie op het gebied van vaccins en specialistische geneesmiddelen. De kern hiervan is onze R&D focus op wetenschap van het immuunsysteem, menselijke genetica en geavanceerde technologieën en onze toonaangevende capaciteiten op het gebied van vaccins en geneesmiddelenontwikkeling. We richten ons op vier therapeutische gebieden: infectieziekten, HIV, oncologie en immunologie.

GSK employee walking to work while holding a coffee

GSK is sinds 1921 actief in Nederland en er werken ruim 200 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Daarnaast is er in Amsterdam een Center of Excellence gevestigd voor GSK R&D, waar de hoofdactiviteit is gericht op het verzamelen en verwerken van klinische data.
Bij GSK zijn wij ervan overtuigd dat samenwerking tot mooie innovaties leidt. GSK Nederland is een actief lid binnen de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) en HollandBio.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen GSK. In navolging op de wereldwijde duurzaamheidsambities hebben we in Nederland de Green Deal Sustainable Care ondertekend. Wij geloven dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren bij het beter maken van de wereld. Dat doen wij op dagelijkse basis samen met partners en leveranciers in de gehele cyclus. Daarnaast vinden wij het als moderne werkgever belangrijk dat er sociale duurzaamheidsprogramma’s zijn op het gebied van gezondheid, welzijn, ontwikkeling, inclusiviteit en diversiteit.

Werken bij GSK

Vacatures bij GSK

Ons kantoor

GlaxoSmithKline BV
Van Asch van Wijckstraat 55H
Amersfoort
3811 LP
Tel: 033-208 1100


​Tel: 033-2081100
Buiten kantoortijden (alleen voor pers): +31 (0) 6 13 51 11 88 / +31 (0) 6 53 84 58 37

Back to top

Zorgverleners in Nederland kunnen voor het aanvragen van informatie over GSK producten en therapiegebieden GSKPro te bezoeken.

Back to top

Disclaimer

De inhoud op deze webpagina is geschreven door GSK Nederland en is mogelijk niet in overeenstemming met de Britse regelgeving. Als u op andere links klikt, gaat u naar de inhoud op onze wereldwijde site; die voldoet aan de Britse regelgeving, of inhoud van derden.