Skip to Content Skip to Search

Nederland

Wij zijn een internationaal gezondheidszorgbedrijf met een missie: we willen mensen in staat stellen om een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. We leveren innovaties die waardevol zijn voor de maatschappij.

GSK employee walking to work while holding a coffee

GSK is sinds 1921 actief in Nederland en er werken ongeveer 250 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Onze farmaceutische bedrijfstak heeft een brede portefeuille met innovatieve medicijnen op het gebied van acute en chronische ziekten, infectieziekten, longzorg, oncologie, auto-immuunziekten en hiv. We leveren dagelijks miljoenen vaccins wereldwijd en hebben een veelbelovende pijplijn met vaccins en medicatie. GSK Consumer Healthcare heeft in Nederland een leidende positie binnen mondverzorging, vrij verkrijgbare geneesmiddelen en voedingssupplementen.

De productie van vaccins vindt op een aantal locaties in het buitenland plaats, met een hoofdvestiging in Wavre, België. Daarnaast is er in Amsterdam een Center of Excellence gevestigd voor GSK R&D, waar de hoofdactiviteit is gericht op het verzamelen en verwerken van klinische data.

Bij GSK zijn wij ervan overtuigd dat samenwerkingen tot mooie innovaties leiden. GSK Nederland is een actief lid binnen de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG), HollandBio en Neprofarm.

Ons doel is om een van de meest innovatieve, best presterende en vertrouwde gezondheidszorgbedrijven ter wereld te zijn.  

Onze waarden zijn Patiëntfocus, Transparantie, Respect, Integriteit, en staan centraal bij alles wat we doen.

Voor zorgverleners heeft GSK een speciale website: gskpro.com. Hier kunt u meer informatie vinden over onder andere therapiegebieden en producten.

GSKPro

Ons kantoor

GlaxoSmithKline BV
Van Asch van Wijckstraat 55H
Amersfoort
3811 LP

Tel: 033-208 1100

Consumer Healthcare

Tel: 0800 - 409 0005
Email: nl.consumer-relations@gsk.com

Het melden van een bijwerking of productklacht

Om een bijwerking of productklacht te melden gaat u naar deze pagina

Onze privacyverklaring beschrijft hoe GSK omgaat met de verwerking van uw persoonsgegevens bij de afhandeling van uw vraag, klacht of melding van een bijwerking.

Werken bij GSK

Vacatures bij GSK

Voor meer informatie over vacatures bij GSK kunt u ook onze wereldwijde LinkedIn pagina bezoeken

Back to top

Media en perscontact

​Persvragen: 033-2081100

Buiten kantoortijden (alleen voor pers): +31 (0) 6 13 51 11 88 / bgg +31 (0) 6 53 84 58 37

Back to top

Zorgverleners

Zorgverleners in Nederland kunnen voor het aanvragen van informatie over GSK producten en therapiegebieden GSKPro te bezoeken.

Back to top

Financiering Patientenorganisaties

Disclaimer

De inhoud op deze webpagina is geschreven door GSK Nederland en is mogelijk niet in overeenstemming met de Britse regelgeving. Als u op andere links klikt, gaat u naar de inhoud op onze wereldwijde site; die voldoet aan de Britse regelgeving, of inhoud van derden.

Back to top