Skip to Content Skip to Search

Hungary

Respiratory manufacturing

Technológia vezérelt globális gyógyszergyártó cég vagyunk egy különleges céllal: segítsünk az embereknek, hogy többre legyenek képesek, jobban érezzék magukat, tovább éljenek. Kutatunk, fejlesztünk, előállítunk innovatív gyógyszereket, vakcinákat és fogyasztói termékeket és arra törekszünk, hogy ezen egyedi, magas minőségű és keresett termékeinket a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk.

 Magyarországi tevékenységünk középpontjába a vényköteles termékek, vakcinák és fogyasztói (consumer) cikkeink betegek és fogyasztók részére történő biztosítását helyezzük. Forduljon hozzánk további információért!

Pharmaceuticals: vényköteles termékek

GlaxoSmithKline Kft.
Csörsz utca 43.
Budapest
1124
Tel: +36 1 225 5300

Consumer: fogyasztói üzletág

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
Csörsz utca 43.
Budapest
1124
Tel: +36 1 225 5800

Vakcinagyártás

GlaxoSmithKline Biologicals Kft.
Homoki Nagy István utca 1. Gödöllő
2100
Tel: +36 28 529 960

További elérhetőségeink

Használja az alábbi elérhetőségeket:

Orvosi információkérésért

Fogyasztói kérdésekhez

Általános média megkeresésekhez

Nemkívánatos esemény jelentéséhez

Ügyfélszolgálat (gyógyszerek és vakcinák)

EFPIA közzététel

A GSK támogatja a European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) Transzparencia Kódexét az egészségügyi dolgozók és szervezetek számára nyújtott juttatások közzétételi módjáról. Hiszünk abban, hogy mindez segíti a gyógyszeripar egészségügyi szakemberek és szervezetekkel történő együttműködésének átláthatóságát és így növeli a bizalmat az iparág és egészségügyi szakemberek között végzett munka terén.

Az EFPIA Transzparencia Kódex mentén nyilvánosságra hozzuk az egészségügyi szakemberek és szervezetek részére történő kifizetéseinket. Kattintson ide, hogy megtekintse a magyarországi közzétételi riportjainkat.