Skip to Content Skip to Search

Srbija

Mi smo jedna od vodećih svetskih farmaceutskih i zdravstvenih kompanija, posvećena istraživanju i razvoju inovativnih proizvoda.

Naše poslovanje u Srbiji fokusirano je na lekove koji se izdaju na lekarski recept, vakcine i consumer healthcare proizvode (proizvodi za očuvanje zdravlja, prevenciju i samolečenje). Naša misija je da naše lekove i proizvode učinimo dostupnim što većem broju ljudi koji žive u Srbiji, kako bismo im pomogli da čine više, osećaju se bolje i duže žive.

U centru svake odluke naših zaposlenih stoje kompanijske vrednosti i postavljena očekivanja, i to je razlog što podržavamo društveno odgovorne projekte u Srbiji i širom sveta. Odgovorno poslovanje i sigurnost da su naše vrednosti utkane u našu kulturu i donošenje odluka pomaže nam da bolje odgovorimo na očekivanja društva. Za našu kompaniju, korporativna društvena odgovornost podrazumeva poslovanje zasnovano na našoj misiji. Društvena odgovornost stoga nije izolovan deo poslovanja, već je u osnovi strategije kompanije GSK. U saradnji sa partnerima iz zajednice, naša kompanija tradicionalno pruža podršku programima koji podižu svest o prevenciji i kontroli različitih bolesti i aktivno učestvuje u velikom broju humanitarnih akcija. Za održivu podršku društvu, naša kompanija je u Srbiji prepoznata sa preko 10 nacionalnih priznanja u oblasti korporativne odgovornosti. 

Za više informacija o našoj kompaniji, proizvodima ili prilikama za zaposlenje, molimo Vas da kontaktirate našu lokalnu kancelariju.

Kontakt informacije

GlaxoSmithKline Export Ltd.
Representative Office
Omladinskih brigada 88
11070 Belgrade
Serbia
Tel: +381 11 31 05 700
Fax: +381 11 31 05 799
Email: Serbia_info@gsk.com

Prijavite sumnju na neželjeno dejstvo

Na stranici Podaci o obradi ličnih podataka možete pronaći informacije o obradi ličnih podataka prilikom odgovaranja na Vaše upite, reklamacije ili prijavu sumnje na neželjeno dejstvo.

Telefon: +381 11 31 05 700
Fax: +381 11 31 05 799
Email: pv.serbia@gsk.com

Posao u GSK Srbija

Potražite oglase za otvorene pozicije u Srbija

Kontakt za odnose sa javnošću i medijima

Telefon: +381 11 31 05 700
Email: Serbia.Communications@gsk.com

Objavljivanje podataka u skladu sa EFPIA kodeksom

U okviru Kodeksa o objavljivanju podataka Evropske federacije farmaceutske industrije i asociacija (EFPIA), naša kompanija se obavezala na objavljivanje podataka o prenosu vrednosti zdravstvenim radnicima i zdravstvenim ustanovama sa kojima sarađujemo.

Prepoznajemo značaj unapređenja transparentnosti i time doprinosimo boljem razumevanju kako farmaceutska industrija ostvaruje parnerstvo i saradnju sa zdravstvenim radnicima i zdravstvenim ustanovama i na taj način gradimo poverenje u način na koji farmaceutska industrija i zdravstvene struke rade zajedno.

Saznajte više o objavljivanju podataka u Srbiji, Evropi ostalim zemljama u svetu na stranicama u okviru ovog odeljka.