България

GSK е глобална биофармацевтична компания с амбицията и целта да обедини науката, технологиите и таланта, за да се справят заедно с болестите. Целта ни е да повлияем положително на здравето на 2,5 милиарда души през следващите 10 години.

Нашите иновации и R&D се фокусират върху четири терапевтични области: инфекциозни заболявания, ХИВ, онкология и имунология.

В България работим с нашите партньори за доставка на лекарства и ваксини на пациентите.

Контакти


Телефон: +359 80 018 205
Email: safety-bg@gsk.com

Back to top

Телефон: +359 80 018 205
Email: safety-bg@gsk.com

Back to top

Моля, свържете се с Берлин-Хеми/А. Менарини България ЕООД
Телефон:+359 2 454 0950
Email: bcsofia@berlin-chemie.com

Back to top

Моля, свържете се с Phoenix Group
Телефон: +359 29 658 123

Back to top

Можете да пишете на: WW.CEEurope-media@gsk.com

Back to top

Телефон: +359 80 018 205

Back to top

Оповестяване на плащания извършвани към медицински специалисти в България

GSK напълно подкрепя Кодексa за оповестяване на предоставяне на стойност от фармацевтични дружества към медицински специалисти и здравни организации на Европейската федерация на фармацевтичните индустрии и асоциации (EFPIA).

Ние вярваме, че той помага за по-доброто разбиране на това как фармацевтичната индустрия си партнира с медицински специалисти и здравни организации, така че да повиши доверието в начина, по който индустрията и медицинските специалисти работят заедно.

Ние публикуваме своите отчети за оповестяване предоставянето на стойност в съответствие с Кодексa за оповестяване на предоставяне на стойност от фармацевтични дружества към медицински специалисти и здравни организации на EFPIA.

Нашето оповестяване за България може да видите тук