Suomi

GSK yhdistää tiedettä, teknologiaa ja parhaat osaajat. Kehitämme rokotteita ja lääkkeitä tartuntatautien, HIV:n, syövän sekä hengitystie- ja immuunivälitteisten sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Globaali strategiamme, Ahead Together, ohjaa kaikkea toimintaamme. Tarkoituksemme on ennaltaehkäistä sairastumista sekä vaikuttaa sairauksiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta voimme tukea sekä ihmisten hyvinvointia että terveydenhuoltojärjestelmien toimivuutta.

Suomessa teemme yhteistyötä terveysalan kumppaneidemme kanssa, jotta potilaat saavat tarvitsemansa lääkkeet ja rokotteet.

RSV vaccine patients

View in English

Suomessa GSK:laisia on noin sata ja toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Työyhteisömme on kansainvälinen, teemme tiivistä yhteistyötä niin muiden Pohjoismaiden kuin koko globaalin organisaation kanssa. Monipuolisista taustoista tulevat työntekijämme vastaavat GSK:n kattavan lääke- ja rokotevalikoiman tuomisesta suomalaisten saataville. Teemme antoisaa ja haastavaa työtä niin lääketieteen, myynnin ja markkinoinnin kuin lääketurvan ja kliinisten tutkimusten parissa.

Toimintaamme ohjaavat keskeisesti innovatiivisuus, vastuullisuus ja luottamus. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää huolehtia siitä, että jokainen GSK:lainen voi olla oma itsensä, kehittyä ja voida hyvin.

Innovaatio ja tutkimus

Meillä on Suomessa pitkät tutkimusperinteet, ja olemme keskittyneet vahvasti lasten ja aikuisten rokotteiden kliinisiin tutkimuksiin. Uusiin painopistealueisiin kuuluvat gynekologisten ja muiden syöpien tutkimus. Teemme lisäksi rekisteritietoihin perustuvia tosielämäntutkimuksia (RWE), joiden avulla arvioimme käytännön hoitotuloksia ja autamme varmistamaan, että potilaat saavat jatkossa entistä parempaa hoitoa.

Yhteistyö on uusien innovaatioiden edellytys. Siksi teemme laajasti yhteistyötä myös suomalaisten sairaaloiden ja akateemisten tutkijoiden kanssa hyödyntäen uusinta edistyksellistä teknologiaa. Olemme mm. aktiivisesti mukana FinnGen-konsortiossa, jossa yhdistetään genomitietoa digitaaliseen terveydenhuoltotietoon, sekä Cancer IO -hankkeessa.

Vastuullisuus ja globaali terveys

GSK toimii ympäri maailmaa. Meillä on paljon tieteellistä asiantuntemusta sekä kattavat kumppanuudet. Tämä auttaa meitä kehittämään hoitoja sekä toteuttamaan terveyden tasa-arvoa lisäävää, monipuolista ohjelmaa. Tärkeä esimerkki kumppanuuksistamme on globaali yhteistyömme Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa, jonka kautta olemme auttaneet jo yli kolmea miljoonaa lasta ympäri maailman.

Ihmisten terveyden lisäksi myös maapallon hyvinvointi on meille tärkeää. Ympäristötavoitteemme ovat alan kunnianhimoisimpia ja meillä on laaja valikoima ratkaisuja niiden saavuttamiseksi – pieniä ja suuria käytännön valintoja. Suomessa olemme kantaneet kortemme kekoon mm. osoittamalla tutkimuksissa, kuinka astman ja keuhkoahtaumataudin hoidon hiilijalanjälkeä voidaan vähentää merkittävästi siirtymällä inhalaattoreihin, jotka käyttävät ponnekaasusuihkeen sijaan kuivajauhetta.

Töihin meille

GSK on tasa-arvoinen ja joustava kansainvälinen työpaikka, jossa vallitsee yhteisöllinen kulttuuri. Meille on tärkeää, että työtekijät ovat tyytyväisiä ja motivoituneita, koska se auttaa meitä kaikkia onnistumaan. Siksi panostamme siihen, että kaikki työntekijämme voivat hyödyntää vahvuuksiaan ja toteuttaa omaa potentiaaliaan.

Meillä jokainen voi olla oma itsensä, viihtyä ja kehittyä taustastaan riippumatta. Tuemme jokaisen työntekijän omaa kehittymispolkua ja tarjoamme siihen monipuolisia työkaluja ja mahdollisuuksia. Luotamme työntekijöidemme kykyyn toimia potilaiden parhaaksi ja johtaa itseään tavoitteellisesti. Näin toimimme entistä vastuullisemmin yhdessä.

Kuulostaako siltä, että voisit viihtyä GSK:lla? Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen osaajia, katso siis avoimet työpaikkamme ja tutustu GSK:n työntekijöihin ja toimintaan myös LinkedInissä.

Hae meille töihin

Tutustu toimintaamme LinkedInissä

Ota yhteyttä

GlaxoSmithKline Oy
Porkkalankatu 20 A 3 krs
00180 Helsinki
Vaihde  +358 10 30 30 30


Jos sinulla on kysymyksiä GSK:n lääkkeisiin tai rokotteisiin liittyen, voit ottaa yhteyttä meihin tällä lomakkeella tai soittamalla +358 10 30 30 100. Tuoteinfo palvelee sekä kuluttajia, apteekkihenkilökuntaa että muita terveydenhuollon ammattilaisia.

Henkilökohtaiseen terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Back to top

GSK:n lääkkeitä ja rokotteita koskevista epäillyistä haittavaikutuksista voit ilmoittaa tällä lomakkeella.

Henkilökohtaiseen terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä ole hyvä ja ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Back to top

Anna Dammert
Communications Lead
Sähköposti: anna.v.dammert@gsk.com

Puh: +358 50 4200 401

Back to top

Terveydenhuollon ammattilaiset ja potilasjärjestöt


Terveydenhuollon ammattilaiset ovat meille tärkeitä kumppaneita. Teemme monipuolisesti yhteistyötä terveydenhuollon organisaatioiden ja ammattilaisten, viranomaisten, muiden terveydenhuoltoalan yritysten sekä potilasjärjestöjen kanssa. Yhteistyömme jaettuna tavoitteena on toimia potilaiden parhaaksi ja toimimme yhdessä vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

Terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille suoritettujen maksujen julkistaminen

Noudatamme julkistamisessa Euroopan lääketeollisuusliittojen kattojärjestö EFPIA:n (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations) ja Lääketeollisuus ry:n ohjeita. 

Tutustu Suomea koskeviin tietoihin

Tietoa GSK:n tuotteista ja terapia-alueista terveydenhuollon ammattilaisille

GSKPro on terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu sivustomme, joka tarjoaa GSK:n tuotteisiin liittyvää tutkimustietoa ja tukea potilaiden ohjaukseen.

Back to top

Potilasjärjestöt auttavat potilaita ja heidän läheisiään tarjoamalla tietoa ja tukea. Järjestöt tekevät myös arvokasta ennaltaehkäisevää työtä edistäen samalla kansanterveyttä. Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten potilasjärjestöjen kanssa ja tuemme heidän työtään potilaiden hyväksi. Julkistamme potilasorganisaatioille maksamamme tuet vuosittain. Lisätietoa potilasjärjestöille antamastamme tuesta löytyy GSKPro:sta

Back to top