România

GSK este un lider mondial  în domeniul biofarmaceuticii ce are ambiția și scopul de a uni știința, tehnologia și talentul pentru a învinge împreună bolile. Ne propunem să avem un impact pozitiv asupra sănătății a 2,5 miliarde de oameni în următorii 10 ani.

Inovația și cercetarea și dezvoltarea noastră se concentrează pe patru domenii terapeutice: boli infecțioase, HIV, oncologie și imunologie.

În România, lucrăm cu partenerii noștri pentru a livra medicamente și vaccinuri pacienților.

Detalii de contact

Str. Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 2,
Opera Center II, etaj 4, sector 5,
cod postal: 050558,
București,
România

Tel: +40 800672524

 


Întrebări generale: WW.CEEurope-media@gsk.com

Back to top

Dezvăluirea EFPIA 

GSK sprijină pe deplin Codul Federației Europene a Industriilor și Asociațiilor Farmaceutice (EFPIA) privind divulgarea transferului individual de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății Considerăm că ajută la o mai bună înțelegere a modului în care industria farmaceutică partenerează și colaborează cu HCP și HCO și, astfel, crește încrederea în modul în care industria și profesiile din domeniul sănătății lucrează împreună.

Publicăm rapoarte de divulgare în conformitate cu Codul EFPIA privind divulgarea transferurilor individuale de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății.

Vizualizați raportul nostru de divulgare pentru România