Skip to Content Skip to Search

Romania

Suntem o companie globală de asistență medicală condusă de știință, cu un scop special: să ajutăm oamenii să facă mai mult, să se simtă mai bine, să trăiască mai mult. Cercetăm, dezvoltăm și fabricăm medicamente farmaceutice inovatoare, vaccinuri și produse medicale pentru consumatori și ne propunem să aducem produse medicale diferențiate, de înaltă calitate și necesare pentru cât mai mulți oameni din România.

R&D analysts

Detalii de contact

Produse cu prescripție medicală și vaccinuri

Str. Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 2,
Opera Center II, etaj 4, sector 5,
cod postal: 050558,
București,
România Tel: +40 21 302 8 208

Produse pentru îngrijirea sănătății

GlaxoSmithKline (GSK) SRL
Opera Center 1
Costache Negri Street no. 1-5
District 5, Postalcode 050552
Bucharest Tel: +40 21 302 8 208

Pentru informații medicale

Pentru a raporta un eveniment advers

Pentru întrebări ale consumatorilor

Pentru întrebări din partea presei

Întrebări generale: WW.CEEurope-media@gsk.com
Întrebări pentru Consumer Healthcare: ro.media@gsk.com

Back to top

Dezvăluirea EFPIA 

GSK sprijină pe deplin Codul Federației Europene a Industriilor și Asociațiilor Farmaceutice (EFPIA) privind divulgarea transferului individual de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății. Considerăm că ajută la o mai bună înțelegere a modului în care industria farmaceutică partenerează și colaborează cu HCP și HCO și, astfel, crește încrederea în modul în care industria și profesiile din domeniul sănătății lucrează împreună.

Publicăm rapoarte de divulgare în conformitate cu Codul EFPIA privind divulgarea transferurilor individuale de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății. Vizualizați raportul nostru de divulgare pentru România.

Interacțiunea cu Asociațiile de Pacienți

Puteți găsi aici. O prezentare generală a asistenței acordate Asociatiilor de sprijin pentru pacienți, în perioada 2018-2020.

Back to top