Skip to Content Skip to Search

Romania

R&D analysts

Suntem una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu o activitate bazată pe cercetare și dezvoltare iar scopul nostru este să ajutăm oamenii să realizeze mai multe, să se simtă mai bine, să trăiască mai mult. Cercetăm, dezvoltăm și producem medicamente inovative, vaccinuri și produse pentru îngrijirea sănătății și intenționăm să punem la dispoziția unui număr cât mai mare de oameni o gamă largă de produse necesare pentru îngrijirea sănătății, de calitate superioară.

Asigurarea accesului pentru pacienții și consumatorii români la medicamente inovative, vaccinuri și produse pentru îngrijirea sănătății reprezintă o prioritate pentru noi. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Produse cu prescripție medicală și vaccinuri

GlaxoSmithKline (GSK) SRL
Opera Center 1
Str. Costache Negri, nr. 1-5
Sector 5, Cod poștal 050552
București
Tel: +40 21 302 8 208

Produse pentru îngrijirea sănătății

GlaxoSmithKline (GSK) SRL
Opera Center 1
Str. Costache Negri, nr. 1-5
Sector 5, cod poștal 050552
București
Tel: +40 21 302 8 208

Detalii suplimentare de contact

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să utilizați detaliile de mai jos:

Pentru informații medicale

Pentru întrebări ale consumatorilor

Pentru întrebări din partea presei, vă rugăm sa ne contactați la

Întrebări generale: WW.CEEurope-media@gsk.com

Întrebări pentru Consumer Healthcare: ro.media@gsk.com

Back to top

Pentru a raporta o reacție adversă, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact

Etica si transparenta EFPIA

GSK susține în totalitate Codul privind dezvăluirea transferurilor de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății  al Federației Europene a Industriilor și Asociațiilor Farmaceutice (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations - EFPIA). Credem că acest lucru ajută la o mai bună înțelegere a modului în care industria farmaceutică încheie parteneriate și colaborează cu profesioniștii din domeniul sănătății (PDS) și cu organizațiile din domeniul sănătății (ODS) și crește, astfel, nivelul de încredere în modul în care industria farmaceutică și profesiile din domeniul sănătății lucrează împreună.

Publicăm rapoarte în conformitate cu Codul EFPIA cu privire la dezvăluirea transferurilor individuale de valoare de la companiile farmaceutice către profesioniștii din domeniul sănătății și organizațiile din domeniul sănătății. Vezi raportul nostru de informare pentru România.

Interacțiunea cu Asociațiile de Pacienți

Puteți găsi aici. o prezentare generală a asistenței acordate Asociatiilor de sprijin pentru pacienți, în perioada 2018-2020.